Fizetési lehetőségek

Készpénzes fizetés
Az üzleteinkben igénybe vett szolgáltatás vagy vásárolt termék ellenértékét a pénztárnál készpénzzel tudod rendezni. Erről nyugtát vagy kérés esetén egyszerűsített készpénzfizetési számlát kapsz.

A készpénzfizetési számlán fel van tüntetve az igénybe vett szolgáltatás megnevezése, vagy a termék neve, a bélyegző, az ügyfél neve, címe, az aznapi dátum és a bruttó végösszeg.

Bankkártyás fizetés

Az általánosan elfogadott kártyák a VISA, MASTERCARD, MAESTRO és JCB. A tranzakció online történik, a terminálunk felveszi a kapcsolatot a bankkal és a beütött összeg kifizetését ráterheli az adott bankkártya számlájára. A tranzakcióról minden esetben visszaigazolás készül, akár sikeres, akár sikertelen.

Üzletünkben lehetőséged van PayPass fizetési módszerrel is kiegyenlíteni számládat. Mielőtt igénybe vennéd ezt a fizetési módszert, kérjük az adott üzletben előtte érdeklődj.

A tranzakció visszaigazoló nyugtája mellé pénztárgépi nyugta is jár, illetve kérés esetén egyszerűsített készpénzfizetési számla, melyeken fel van tüntetve a bruttó végösszeg.

Utánvételes fizetésAmennyiben a megrendelt terméket/szolgáltatást futárral, csomagszállítással juttatjuk el Hozzád, abban az esetben a futárnak kell kifizetni az általa átnyújtott utánvétes számlán szereplő összeget. A továbbiakban nincs más teendőd.

Átutalásos fizetés

Digit Iroda Kft.

Erste Bank

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-13971612

K&H Bank Zrt.

Bankszámlaszám: 10402843-50526657-86711005

Előre utalásÜzleteinkben lehetőséged nyílik az igénybe vett szolgáltatás ellenértékét előre utalás formájában teljesíteni. Ezt kérjük, jelezd a munkatársaink felé személyesen / telefonon / emailben.

A művelet úgy zajlik, hogy munkatársaink 3 napos határidejű számlát állítanak ki, amely tartalmaz minden információt, beleértve a bankszámlaszámot is, ahová az összeget át kell utalnod.

Ennél a fizetési formánál tudnod kell, hogy a munka megkezdése csak akkor történik meg, illetve a termék csak akkor vihető el, ha az átutalás hitelt érdemlően igazolva lett.

Az igazolás történhet személyesen a tranzakció nyugta bemutatásával, vagy emailben történő elküldésével. Az email címek megtalálhatóak a honlapunkon, a kiválasztott üzlet információs lapján.

Utólagos utalás


Szerződéses partnereink számára lehetőség nyílik utólagos utalással rendezni a szolgáltatás ellenértékét. Ez a folyamat minden esetben kapcsolatfelvétellel, illetve a keretszerződés megkötésével kezdődik. Kérjük, az alábbi elérhetőségek egyikén vedd fel a kapcsolatot velünk: iroda(kukac)digitiroda. hu

Vásárláskor a szerződés tényét munkatársaink ellenőrzik, így az üzleteinkben leadott megrendelés vagy megvásárolt termék azonnal elvihető, majd később utólagos átutalással rendezheted a számlát.

A szerződés megkötésekor minden információt rendelkezésedre bocsátunk, beleértve az átutalás menetét, a bankszámlaszámot és a számlázási kérdéseket.

DIGIT IRODA

 

Kiskunhalas, Mátyás tér 4.

Email: info(kukac)digitiroda.hu

Nyomtatás: nyomtatnikell(kukac)gmail.com

Telefon: +36 77 424 778

Mobil: +36 30 30 120 11

Skype: digitiroda

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ